Nieuwe smartphones nokia

Sinds de dag van vandaag zijn er 5 nieuwe Nokia smartphones uitgebracht op de markt. Het bedrijf heeft niet bepaald stil gezeten. Met maar liefst vijf nieuwe smartphones: de Nokia 8 Sirocco – limited edition, Nokia 8110, Nokia 7+, Nokia 1, en Nokia 6. De smartphonefabrikant beloofde vorig jaar al veel nieuwe Nokia smartphones om de markt tevreden te stellen. Daarom is het Nokia bedrijf een wereldwijde partner van Google ’s Android One programma geworden. Ze zijn het eerste bedrijf dat wereldwijd partner is geworden met Android One. Nu Nokia partner van Google is geworden, maken ze de smartphone van een betere software. De nieuwe Nokia smartphones blijven up to date door de nieuwe al powered-innovaties. De beleving van de consument met de smartphone is nu verbetert ten opzichte van voor het verbond tussen Google. Er zijn nog tal andere nieuwe smartphones in 2018 die nog op de markt moeten uitkomen. Dit jaar wordt de markt overspoeld door nieuwe smartphones.

Nokia 8 Sirocco

Nieuwe smartphones nokiaDe smartphone Nokia 8 verscheen vorig jaar in 2017 op de markt als een goed product. De Nokia 8 Sirocco is een opgevoerd model met een sexy ontwerp. De nieuwe smartphone brengt ook veel andere features met zich mee. De Nokia 8 Sirocco is gemaakt van geheel glas. Hierdoor is draadloos opladen een eitje. Het scherm heeft een grootte van 5.5 inch. De randen lopen ietwat schuin af voor een mooi design. Hierdoor ligt de smartphone lekkerder in de hand. Dit geeft de consument het gevoel van luxe. Ook al is het scherm erg druk, de smartphone is te bedienen met 1 hand. Omdat zulke nieuwe hightech smartphones erg duur zijn, is het van belang om goedkoop te bellen met de nieuwste smartphones, zo voorkom je extra kosten.

Nokia 7 Plus

De mensen verwachtten veel van de Nokia 7 Plus die voor €399 in de winkel ligt. De smartphone is erg groot met een scherm van 6 inch en een dubbele camera.  De camera van de Nokia 7 Plus is zo gemaakt om 2x optische zoom mogelijk te maken. Dit betekent dat diep inzoomen mogelijk is zonder dat er veel kwaliteit van de afbeelding verloren gaat. Het scherm is heel sterk waardoor het lekker scherp blijft om video’s te bekijken en spelletjes te spelen. Over de stevigheid van de smartphone zijn we ook tevreden. De smartphone is zo gebouwd dat het wel tegen een stootje kan.

Nieuwe Nokia 6

De Nokia 6 is een verkoopsucces, dat is ook de reden waarom er dit jaar een opvolger komt. De nieuwe Nokia 6 heeft veel overeenkomsten met de Nokia 6. De aanpassingen van de smartphone zijn als volgt. De vingerdrukscanner is naar de achterkant van de smartphone. Zo is de smartphone veel gebruikersvriendelijker. Verder is de hardware van de smartphone verbeterd en gemaximaliseerd.  Er is een andere chip in de nieuwe Nokia 6 gezet die het veel sneller maakt. De smartphone start sneller op en de animaties van de app zijn veel vloeiender.

Nokia 1

De Nokia 1 is de goedkoopste smartphone van de Finse smartphonefabrikant. Het toestel heeft slechts een prijs van €89. De smartphone heeft een scherm van 4.5 inch met een resolutie van 854 bij 480 pixels. De smartphone heeft een bescheiden geheugen. Er is een opslag van 8 GB beschikbaar. Ook de hardware is wat minder. Dit zorgt voor een lager werkgeheugen. Ze zeggen ook wel dat de Nokia 1 voor de beginnende smartphonegebruiker is.

Nokia 8110

Deze smartphone komt voort uit een heel oud model. De Nokia 8110 is vooral bekend van de film Matrix. De smartphone is nu terug in heel ander jasje met 4G en wifi ter beschikking. Ook kunnen er kristalheldere gesprekken gevoerd worden dankzij de VoLTE. De Nokia 8110 zou volgens planning in juni in de winkels moeten liggen. Een echte aanrader voor de NEO wannabe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *