Bespaar op parkeren tijdens vakantie

Ga jij op vakantie met het vliegtuig? Dan zal je er vast al achter gekomen zijn dat er tal van vergelijkingsmogelijkheden zijn. Vliegtickets vergelijken, totaalpakket reizen vergelijken, alles is mogelijk. Er is een onderdeel die velen, en jij wellicht ook, vaak vergeten of uitstellen en dat is het regelen van een parkeerplek bij de luchthaven. Ook hiervoor is het mogelijk de verschillen in het aanbod, de parkeermogelijkheden en de tarieven te vergelijken. Via boekingsplatform Vliegen en Parkeren is het mogelijk parkeeraanbieders te vergelijken bij Nederlandse, Duitse, Belgische en Franse luchthavens en u kunt tevens direct een parkeerplaats reserveren. Wil je weten hoeveel jij kan besparen en hoe alles in zijn werking gaat, lees dan verder!

Vergelijken en online reserveren loont

De meeste parkeerplaatsen zijn zonder en met reservering te betreden. Zonder reservering heb je echter geen garantie op een parkeerplaats en kunnen de tarieven hoger uitvallen dan wanneer je wel een reservering hebt. Het is daarom ook zeker aangeraden een reservering te maken, niet alleen is het voordeliger, je gaat ook onbezorgd op reis. Het proces is zeer eenvoudig, je selecteert je luchthaven van vertrek, vult je reisdata in en het beschikbare aanbod wordt direct getoond. Wil je dus lang parkeren Schiphol, klik simpelweg op Schiphol Airport. Het aanbod is eenvoudig te vergelijken en te sorteren op basis van jouw criteria. Zodra je een ideale parking hebt gevonden, dan kan je deze direct reserveren. Na het maken van een reservering ontvang je via de mail een bevestiging. Hierop staat een beschrijving van het parkeerproces, de contactgegevens van de parkeeraanbieder en uw persoonlijke gegevens. Deze dient bewaard te worden om bij het parkeren getoond te worden. 

De mogelijkheden van het parkeren bij een luchthaven

Rondom een luchthaven zijn er tal van mogelijkheden. Er wordt een onderscheid gemaakt tussen officiële parkeerplaatsen van een luchthaven en budget parkeeraanbieders. De officiële mogelijkheden zijn veelal in het beheer van de luchthaven zelf en liggen in de meeste gevallen op loopafstand. De budget parkeeraanbieders liggen nabij de luchthaven en voorzien je van een parkeerplaats middels een shuttle- of valet service. Hierdoor is de reistijd minimaal langer maar is de besparing wel maximaal. Je kan al snel een paar tientjes besparen op een week parkeren, ook tijdens het hoogseizoen. Vergelijk de parkeertarieven Schiphol en kom erachter wat jij kan besparen! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *