kinderbed

Als je het over de allerhandigste bed hebt dan heb je het over een kinderbed met lades. Het is namelijk zo dat je met dit kinderbed ontzettend veel ruimte in de kamer bespaart. Dit maakt het heel handig als de kinderkamer niet heel groot is. Of je wilt gewoon veel opbergruimte hebben om allerlei spullen in te verbergen. Een aantal handige tips als je besluit een kinderbed met lades aan te schaffen. Want de naam zegt het al, dit is een bed met lades. Heel handig dus.

Kinderbed met lades is perfect voor kleine kinderkamers

Zo’n kinderbed met lades is perfect als je een kleine kinderkamer hebt met niet zoveel ruimte. Dus als je wat kleiner woont, of als je meerdere kinderen hebt en op één kamer willen slapen dan kan dat meestal zorgen dat je minder ruimte over hebt om bijvoorbeeld meubels of een bureau neer te zetten. Een kleine kinderkamer is namelijk heel snel ingedeeld. Uiteraard wil je bij je kinderkamer een ruimtelijk en opgeruimd gevoel houden. Daarom is een kinderbed met lades ideaal om veel ruimte te besparen. Je vindt namelijk onder dit speciale bed een lade met enorm veel ruimte om spullen in op te bergen. Zodoende kun je heel makkelijk speelgoed, kleren, beddengoed etc van je kind opbergen. En dit kost geen extra ruimte in de kamer. Je hebt nooit meer last van weinig ruimte op te lopen, speelgoed dat rondslingert en volle kasten.

De diverse soorten uitvoering van een kinderbed met lades

Er zijn tegenwoordig ontzettend veel verschillende kinderbedden met lades te vinden. Je hebt ze in allerlei verschillende kleuren, thema’s en ook nog eens in diverse formaten. Zodoende kun je altijd een hele geschikte kinderbed uitzoeken wat past bij je kind en bij je woonsituatie. Zo zijn er mooie neutrale kinderbedden met kleuren wit en zwart van hout gemaakt. Dit zijn simpele ontwerpen en zorgen voor een simpele uitstraling van je kinderkamer. Wil je het allemaal uitbundig vieren kies dan voor een kinderbed met lades met een leuke thema of vrolijke kleuren. Of houdt je kind van piraten of prinsessen? In deze thema’s er ook genoeg te koop. Een kinderbed met een huisje is ideaal of je kind te laten slapen en tegelijkertijd te laten spelen. 

Denk aan de veiligheid en duurzaamheid tijdens aanschaf van het kinderbed

De veiligheid is een belangrijk puntje bij het aanschaffen van een kinderbed met lades. Houdt er daarom rekening mee dat het kinderbed een valbescherming heeft. Naast dat de veiligheid ontzettend belangrijk is tijdens de aanschaf wil je ook denken aan de duurzaamheid. Let op de de kinderbedden gemaakt zij onder de strenge Europese veiligheidsnormen en dat ze een keuring hebben van het Duitse TUV keuringsbedrijf. Zorg daarnaast dat de materialen van het kinderbed duurzaam zijn en dat de bedden geverfd zijn op waterbasis. Veiligheid en duurzaamheid boven alles.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *