Hans Voortman - Mason Garments

Mason Garments is een populair merk voor schoenen. Over de hele wereld zijn de schoenen verkrijgbaar. Maar waar komt die populariteit vandaan? Hoe is het merk ontstaan en uitgegroeid tot een mondiale speler voor schoenen?

Het merk is ontstaan in Italië, zoals veel andere schoenenmerken trouwens. Italië is de bakermat van goed schoeisel. Mason Garments heeft geen lange historie. Het bestaat pas sinds 2012. Dat het pas een nieuw merk is, is ook terug te zien in het design van de Mason Garments sneakers

Italiaans design

De designers van Mason Garments weten de sportieve stijl van sneakers te combineren met een luxueuze touch. Veel mensen bestempelen de schoenen als elegant en stijlvol, wat niet vaak het geval is bij sneakers.

De schoenen zijn niet goedkoop, maar toch voor veel mensen betaalbaar. En voor dat geld krijg je een hoop terug. De schoenen zijn namelijk van hoogwaardige kwaliteit. Het productieproces vindt nog altijd plaats in Italië, waar men zorgvuldig om gaat met de schoenen. 

Hoe de schoenen zitten

De schoenen van Mason Garments zitten werkelijk als gegoten. Het lijkt alsof er kussens aan de binnenkant zitten die meeveren met je voeten. De schoenen zijn misschien omvangrijk, maar ze zijn erg licht. De combinatie van het gewicht en de stof van de schoenen maakt dat je tijdens het dragen van de schoenen geen moment het gevoel hebt dat je voeten omhuld worden. Je zal ook niet snel koude fouten krijgen in de sneakers van Mason Garmens.

Zelf in Mason Garments schoenen lopen?

Het merk is goed verkrijgbaar in Nederland. Online zijn de schoenen via veel webshops te kopen. Ook in fysieke winkels kan je Mason Garments tegen het lijf lopen. De Bijenkorf heeft zowel in de fysieke winkel als in de webshop een breed assortiment. Als u geïnteresseerd bent in dit mooie merk, kunt u dus bij verschillende adressen in Nederland terecht.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *