gezondheidshacks

We informeren je vaak genoeg over dingen die goed voor je zijn en dingen die je moet kennen. Vandaag is dat niet anders; we gaan er weer een stapje verder mee. Daarom informeren we je vandaag over een aantal gezondheidshacks die je moet kennen. We vertellen je over een aantal natuurlijke producten die je enorm kunnen helpen met je gezondheid. Deze dingen zijn compleet organisch en komen van nature voor in je lichaam en/of in de natuur en zijn derhalve niet schadelijk voor mens en milieu. Beter wordt het toch niet?

Zalf met edelmetalen

Heb je er wel eens van gehoord, van zalf met edelmetalen? De kans is aanwezig dat je daar wel eens van hebt gehoord, maar het is ook niet gek als je het nog niet kent. Vooral Colloïdaal Zilver Zalf met Goud is tegenwoordig erg populair. Dit zalfje wordt veelal gebruikt voor wondjes, puistjes en andere pijntjes. Dit zorgt ervoor dat het veel beter geneest. Het trekt in in je huid en in je lichaam en dat kan geen kwaad; integendeel zelfs, het helpt je lichaam met herstellen. Je kunt hier overigens ook zelf mee beginnen door bijvoorbeeld te eten met zilveren of goud bestek! Als je liever een zalf gebruikt, kun je dat aanschaffen bij een bedrijf als meditecheurope.nl.

Mindfulness en rust

Dit is natuurlijk een hele andere vorm van natuurlijke oplossingen voor je gezondheid, maar het is er toch zeker wel eentje die heel erg helpt! In deze drukke tijd is het essentieel om momenten van rust en stilte te vinden. Hier kunnen dingen zoals meditatie, yoga en mindfulness heel erg bij helpen. Het zijn dingen die je kunnen helpen om in het moment te leven en innerlijke rust te vinden. Focus je alleen op je lichaam en je adem, denk even aan helemaal niets en laat je gewoon meevoeren door het moment.

Superfoods uit de natuur

Heb je wel eens van superfoods gehoord? Dan hebben we het niet over een of andere meergranenreep uit de supermarkt of een bewerkt poedertje, maar over de échte superfoods. Je kunt hierbij denken aan boerenkool, spinazie, bosbessen, chiazaad en andere dingen. Deze voedingsmiddelen zitten vaak vol met vitamines, antioxidanten, mineralen en andere dingen die je immuunsysteem versterken en je gezondheid in zijn algeheel verbeteren. Meer wil je niet, toch? Kijk dan snel naar onbewerkte superfoods, het liefst van een goede winkel waarvan je weet dat je niet bedonderd wordt en dat je échte natuurlijke producten in huis haalt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *