vervoersmiddelen stad

Woon je in de stad? Dan is jouw leven behoorlijk anders dan van degenen die in een landelijke omgeving wonen. We gaan geen wedstrijdje ‘wie woont het beste’ houden en het is ook niet de bedoeling om daar een oordeel over te vellen, maar we willen je wel een handje helpen als je in de stad woont. We vertellen je in deze blog namelijk wat de beste vervoersmiddelen zijn voor in de stad. Makkelijk van A naar B komen, niet te veel betalen en niet te veel moeite hoeven doen. Dat is belangrijk en dat zullen we meenemen in de keuzes die we voor je uiteen zetten!

Een E-step

Je ziet ze tegenwoordig steeds meer; een E-step 25 k/m per uur. Deze vervoersmiddelen zijn ontzettend handig om je te vervoeren in een grote stad. In Nederland zijn ze nog niet zo populair als in andere landen, maar dat komt nog wel en daar zijn we heel zeker van. Daarnaast zijn ze niet al te duur, gaan ze lang mee (zowel qua de afstand die je ermee kunt afleggen als de levensduur) en zijn ze makkelijk te gebruiken. Een step zoals deze kun je dan het beste aanschaffen bij een E-step winkel ZeroSteps. Hier verkopen ze diverse steps zoals die we hierboven hebben genoemd en tegen aantrekkelijke prijzen ook.

De E-bike

Je kent een fiets wel. Dat is een beetje ‘outdated’, we zijn inmiddels sterk aan het toegroeien naar meer e-bikes en dat is niet gek. Een normale fiets is prima, maar is inmiddels wel een beetje achterhaald. Dit gaat ook erg traag en je zult daarnaast merken dat je best wat moeite moet doen. Een E-bike stelt je in staat snel van A naar B te komen, er nauwelijks moeite voor te doen en natuurlijk te genieten van je uitzicht. Daartegenover staat wel dat een E-bike vrij prijzig is, houdt daar dus wel zeker rekening mee.

Openbaar vervoer

Als laatste op de lijst; het openbaar vervoer. Niet zo snel en comfortabel als een E-step of E-bike, wel lekker goedkoop. Althans, dat is zo op korte termijn! Na enkele maanden zul je de investering voor een E-bike of E-step namelijk al hebben terugverdiend. Daarnaast zit je met het openbaar vervoer altijd vast aan bepaalde routes en tijden, dat is ook een nadeel. Maak daarom zorgvuldig een overweging en neem ook zeker de E-step mee. Want wat ons betreft, is dat nog steeds de allerbeste optie die je hebt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *