Amerika

Een reis Amerika is voor veel mensen een droom en de Verenigde Staten is natuurlijk ook een mooie locatie om een rondreis te maken. Er is zoveel te zien, te doen en te beleven dat je makkelijk een aantal weken kunt vullen. Reis bijvoorbeeld naar grote steden, zoals New York, San Francisco en Los Angeles te bezoeken of trek de natuur in. In dat opzicht zijn de mogelijkheden eindeloos! Om je een beetje op weg te helpen hebben wij in onze blog een aantal locaties op een rijtje gezet die je tijdens een reis Amerika zeker niet mag overslaan! 

Van natuurpark naar natuurpark

In de verenigde Staten vind je enorm veel natuurgebieden die je ook met de auto of een camper kunt bezoeken. Er zijn er zoveel dat je ze tijdens één reis Amerika onmogelijk allemaal kunt bezoeken, maar je kunt natuurlijk wel de mooiste natuurparken bezoeken. Denk aan het iconische Yellowstone National Park dat ook als het mooiste natuurpark in de VS wordt gezien. Of kies voor Yosemite. Ook een prachtig natuurpark waar je niet alleen een prachtig landschap kunt zien, maar ook wilde dieren kunt spotten. En wat te denken van die indrukwekkende geisers die het warme water meters hoog in de lucht spuiten?

Toeristische hotspots in New York

New York wordt ook wel de Big Apple genoemd en het is natuurlijk één van de bekendste steden in de Verenigde Staten. Als je veel films kijkt heb je vast en zeker al een hoop gezien van de wereldstad, maar er is nog genoeg om te ontdekken. Zoals gezegd wonen er in New York net zo veel mensen als in heel Nederland. Om je maar een idee te geven van hoe groot het eigenlijk is. Je kunt een aantal mooie toeristische hotspots bezoeken. Denk dan aan het monument die ter nagedachtenis aan de ramp op 9/11 is geplaatst, het nieuwe WTC en natuurlijk het Empire State Building. Dit zijn evenals de Brooklyn Bridge bezienswaardigheden die je niet mag missen! Andere grote en interessante steden zijn onder andere Washington D.C., San Francisco en Los Angeles. Ook Miami is een leuke plaats om te bezoeken.

Waag het erop in Sin City

Als we spreken over Sin City dan hebben we het natuurlijk over Las Vegas. Dat niets te maken heeft met de film, maar met het feit dat de glitter en glamour in de stad voor bijzondere taferelen zorgt. De woestijnstad staat natuurlijk bekend om de grote hoeveelheid casino’s waar je overigens niet alleen een gokje kunt wagen. Er is volop entertainment in de vorm van shows waarvan je kunt genieten. Het is er dan ook altijd enorm druk en gezellig! En ondanks dat gokken niet aan jou is besteed, is het haast onmogelijk om de mooie knipperende gokkasten te negeren. Maar met een kwartje kun je al heel ver komen! Dus waag het erop! Je bent immers op vakantie met een reis Amerika en doe eens iets dat je normaliter niet zou doen. Wil je deze plek bezoeken? Kies dan voor een rondreis West Amerika.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *