zomerjurken

De zomer is een van de fijnste seizoenen van het jaar.  Waarom, omdat je dan weer heerlijke Zomerjurk kan gaan dragen. Een paar leuke zomerjurken in je kast is genoeg om jezelf de hele zomer goed te voelen!

Een favoriete jurk voor iedere vrouw

Iedere vrouw heeft wel een favoriete jurk in haar kast, misschien zelf wel meerdere. 

De jurk die zeker niet mag ontbreken is de doorknoop jurk, je kan deze jurk niet alleen als normale jurk dragen maar ook als lang overhemd op een broek. Wanneer je de doorloop jurk toevoegt aan je garderobe heb je dus gelijk 2 soorten setjes.

Het voordeel van een wijde jurk

Een wijde jurk is heerlijk om te dragen en verdoezelt een buikje, iets meer taille, dan kun je er prima een ceintuur omheen dragen. 

Een jurk kan je dragen naar een feestje, kantoor, strand, er zijn genoeg mogelijkheden om een jurk te dragen. 

Een leuke jurk is altijd een goed idee

Een jurk is altijd een goed idee naar het strand denk je aan luchtig, een feestje met leuke accessoires, naar kantoor een mooi zwart jurkje is altijd mooi. 

Door de jurk te combineren met een mooi colbert word het een mooi vrouwelijk geheel, met sneakers eronder maakt het weer wat losser. 

Of ga voor het gevoel van de franse Riviera 

met slippers en een rieten tas.

Minimale inspanning maar maximaal resultaat!

 Als je een jurkje aanhebt, lijkt het meteen alsof je heel veel tijd en aandacht aan je outfit hebt besteed, terwijl je in werkelijkheid misschien maar twee minuten voor je kast hebt gestaan. Met minimale inspanning maximaal resultaat.. dat moet je hebben.

Met een jurkje heb je geen last van die moeilijke kledingvraagstukken. Je trekt ‘m aan en je outfit is meteen af. Je hoeft hoogstens na te denken over de vraag of er wel of geen jasje overheen moet, maar een basic zwart jasje heeft iedereen wel in de kast hangen

En wat is jouw favoriete jurk?

Vertel het ons in de commentaren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *