vaatwasmachine

Voor elke horecazaak geldt dat het van belang is om er rekening mee te houden dat er verschillende apparaten of toestellen aangekocht zullen moeten worden. Eén van deze apparaten of toestellen is uiteraard de vaatwasmachine. Het spreekt voor zich dat het merendeel van de horecazaken in de praktijk te maken hebben met een meer dan behoorlijke hoeveelheid aan vuile vaat. Deze moet op een zo efficiënt mogelijke manier verwerkt kunnen worden. Dat hoeft in principe helemaal geen probleem te zijn, zolang je maar de beschikking hebt over een kwalitatieve vaatwasmachine horeca. Sta jij op het punt om een dergelijk toestel aan te schaffen? In dat geval is het zeker een aanrader om even aandacht te besteden aan de tips die je hieronder terug kan vinden. 

Tip 1: Aan welke eisen moet jouw vaatwasmachine horeca zien te voldoen?

Vooraleer op zoek te gaan naar een bepaalde vaatwasmachine horeca om te kopen loont het altijd de moeite om even te bekijken aan welke eisen deze machine voor jou moet zien te voldoen. Wat dit betreft doe je er goed aan om aandacht te besteden aan de volgende eisen:

  • Hoeveel plaats moet er in de verschillende korven voor handen zijn? 
  • Welke gerechten ga je serveren en van welk type vaat is er sprake? 
  • Hoeveel tijd heb je beschikbaar om de vaat te kunnen doen?
  • Heb je nood aan meerdere vaatwassers of is één exemplaar voldoende?

Voor heel wat mensen die eigenaar zijn van een horecazaak geldt dat ze niet stil staan bij de verschillende mogelijkheden die er op de markt zijn terug te vinden voor wat het kopen van een vaatwasmachine horeca betreft. Geldt dat eveneens voor jou? Dan loont het dus zeker de moeite om eerst even enkele eisen zoals hierboven aangegeven op een rijtje te zetten. Zoveel is wel zeker. 

Tip 2: Wees je bewust van de verschillende soorten vaatwasmachines

Ga je een vaatwasmachine horeca kopen? Hou er dan altijd rekening mee dat er op de markt tal van verschillende soorten exemplaren zijn terug te vinden. Hierbij kan je concreet denken aan:

  • Een zogenaamde voorlader vaatwasser;
  • Doorschuif vaatwassers;
  • Speciale glazenwassers;

Vooraleer over te gaan tot het aanschaffen van een bepaald type vaatwasmachine kan het zeker de moeite waard zijn om even grondig de verschillen tussen deze exemplaren van naderbij te bekijken.

Tip 3: Let op het verbruik van je vaatwasmachine horeca!

De derde en laatste tip waar je tegenwoordig zeker graag de nodige aandacht aan zal willen besteden heeft te maken met het verbruik waar je vaatwasmachine horeca zich door kenmerkt. Het spreekt voor zich dat dit water- evenals elektriciteitsverbruik verantwoordelijk is voor een significant deel van de verbruikskost. In het merendeel van de gevallen is het zo dat er bij het kopen van een vaatwasmachine voor gebruik in de horeca voornamelijk aandacht wordt besteed aan de aankoopprijs. Natuurlijk spreekt het voor zich dat deze prijs niet onbelangrijk is, maar anderzijds zijn ook de verbruikskosten jouw aandacht ook zeker meer dan waard. In ieder geval mag het duidelijk zijn, wanneer je met de op deze pagina aangehaalde tips rekening houdt, ben je doorgaans meer dan verzekerd van een uitstekende aankoop voor in jouw horecazaak. Heb je weinig borden maar juist veel vuile glazen? Overweeg dan een glazenspoelmachine aan te schaffen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *