Tamarakops

Sinds kort is de nieuwe website van TamaraKops live gegaan; tamarakops.nl, eerder bekend als healthyrunning.nl. Waar de website zich eerder vooral richtte op het hardlopen, wordt er nu een breder publiek aangesproken. Naast het wielrennen dat er nu is bijgekomen, is ook reizen een belangrijk onderdeel geworden van deze blog. De reizen zijn niet alleen in Europa, maar ook buiten Europa worden er steeds vaker reisjes gepland. Zo kunnen bezoekers nu al lezen over Jamaica, Budapest, Rome en Barcelona!

Wat kunnen lezers verwachten op Tamarakops.nl?

De reisblogs zullen bestaan uit foto’s van de gemaakte reizen en daarin wordt verteld welke activiteiten er op deze vakantie gedaan zijn. Daarnaast worden er tips gedeeld voor als de lezers zelf ook op vakantie gaan naar de desbetreffende bestemming. Zo kunnen mensen eenvoudig planningen maken voor de reizen en weten gelijk wat er allemaal te doen is, inclusief beeldmateriaal! Regelmatig zullen er ook vlogs gemaakt worden op vakantie, waardoor de lezers ook meteen een gevoel hebben bij de bestemming en een beter beeld krijgen van hoe het land en de bestemming is. Voor leuke planningen, tips voor overnachtingen of goedkope vliegtickets kunnen bezoekers dus ook regelmatig terecht op de website of de social media kanalen.

Tamarakops.nl een unieke reisblog

Het verschil tussen tamarakops.nl en andere reis blogs is dat tamarakops.nl een stuk breder is. Naast het reizen, wordt ook nog steeds uitgebreid de sport kant belicht. De hardloopschoenen zullen ook op elke bestemming meegaan en zal er even getest worden of de locaties ook geschikt zijn om te gaan hardlopen. Op elke bestemming zullen er ook hardloop foto’s gemaakt worden, zodat de lezers gelijk ontdekken hoe mooi het op de bestemmingen is om te gaan hardlopen.

Kortom; bezoekers die sportief bezig willen zijn, van reizen houden en geïnteresseerd zijn in gezonde voeding, is het aan te raden om de blog van Tamarakops.nl te volgen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *