Badkamer opknapbeurt geven

Wil je je badkamerdeur vervangen en denk je erover om een glazen douchedeur aan te schaffen? Dat is een heel goed idee. Je hebt keuze uit veel opties als je een douchedeur van glas wilt. Je hebt de keuze uit verschillende glasopties, deurgrepen en ook de scharnierprofielen kan je zelf kiezen. Je kan je deur dus helemaal zelf samenstellen.

Een glazen douchedeur op maat

In en badkamer zit meestal een deur van kunststof. Op deze deuren blijven vaak zeep en kalkaanslag resten zitten die je er maar lastig vanaf krijgt. Heb je al eens overwogen om een glazen douchedeur te nemen? Het is een veel betere keus. Elke badkamer is anders. Meestal heb je niet te maken met standaardmaten. Zeker niet als je een inloopdouche of douchecabine hebt. Het is een groot voordeel dat Glazz jouw douchedeur op maat kan maken. Je kan helemaal zelf de look voor jouw douchedeur bepalen. 

Ook een glazen douchedeur in lastige ruimtes

Het kan zo zijn dat jouw douchemuur niet recht loopt en dat je dus een schuine douchedeur nodig hebt. Ook heb je te maken met een drempel wellicht? Daar moet ook rekening mee gehouden worden. Er zal in dat geval een hoek uit de deur gehaald moeten worden. Wat ook nog wel eens voor komt is dat een douche onder een schuin dak geplaatst is. Heb je te maken met bijzondere situaties dan is het fijn als je een expert kan laten langskomen die de juiste adviezen kan geven, en die natuurlijk ook de juiste maten kan nemen. Je weet dan zeker dat het past.

Gehard glas

Een douchedeur wordt echt heel vaak gebruikt. Het gebeurt ook nog wel eens dat je de deur te hard dichtgooit of dat je er iets tegen aan stoot als je de badkamer een sopje geeft. Het is dan ook uitermate belangrijk dat het materiaal van de deur hier tegen kan. 

Daarom is het belangrijk dat je een douchedeur hebt die gemaakt is van gehard glas. Je weet dan zeker dat je alle veiligheid in acht hebt genomen. Een ongeluk zit soms in een klein hoekje. Glazz is gespecialiseerd in het produceren van allerlei producten die gemaakt zijn van hard glas.

Wil jij nog wat inspiratie opdoen voor glazen douchedeuren? Dan raden we aan om een kijken te nemen bij deze mooie afbeeldingen op Pinterest van de douchedeuren van glas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *