Inspiratie babyshower

Ben jij in verwachting van een kindje en wil jij graag een babyshower houden? Van origine organiseren de vriendinnen van de zwangere dame de babyshower, maar we snappen volledig als jij zelf ook het een en ander wilt oppakken. Het is tenslotte jouw huis en jouw baby. In dit artikel geven wij jou inspiratie, over hoe jij een babyshower organiseert.

Inspiratie voor de gender reveal

Tijdens een babyshower kun je ervoor kiezen om het geslacht bekend te maken. Het is dan een leuk idee om hier meer mee te doen, dan het alleen simpelweg te vertellen.

Tip 1: maak gebruik van geboortestickers

Geboortestickers zijn stickers die laten zien dat je een kindje verwacht of dat er net een kindje geboren is. Deze geboortestickers zijn in veel varianten te koop. Zo kun je kiezen voor een afbeelding, een tekst of een combinatie van de twee. Geboortestickers zijn naar jouw eigen wensen te personaliseren. Kies zelf welke lettertypen en kleuren je wilt hebben.

Tip 2: een taart met de kleur van het geslacht

Een andere manier om het geslacht van jouw kind te onthullen, is door middel van een taart met gekleurde vulling. De binnenkant van de taart is dan of in de kleur blauw of in de kleur roze. 

Inspiratie voor spelletjes

Tijdens een babyshower worden spellen gespeeld in baby-thema. Je kunt dit al heel makkelijk opzetten, zonder daar veel voor te hoeven doen.

Tip 3: raad de smaak

Een spelletje dat voornamelijk zeer grappig is, is om de toekomstige moeder te laten blindproeven. Koop een paar potjes babyvoer in verschillende smaken. Doe een doek om de ogen van de proever en let the game begin!

Tip 4: raad de babynaam

De absolute klassieker onder de babyshowers kan uiteraard niet missen: raad de babynaam. Ideaal om dit spelletje te spelen na de gender reveal, zodat je meer kans maakt om te winnen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *