Grote cup voor dames

Als je op zoek gaat naar een bh grote cup kom je van een koude kermis thuis, want dat bestaat niet. Althans, niet onder die benaming. Er zijn wel bh’s voor dames met een grote cup. Met andere woorden, voor dames die vollere of grotere borsten hebben. Het is belangrijk dat deze dames de juiste bh kopen, want met grotere borsten heb je ook meer steun nodig. Zeker wanneer je de hele dag door van optimaal comfort wilt genieten. Wil je weten waar je op moet letten als je gaat winkelen voor een nieuwe bh? Lees dan onze handige tips en trucs!

Koop een bh grote cup met bredere bandjes

Een belangrijk onderdeel van de bh zijn de bandjes en je mag de functie niet onderschatten! De bandjes geven namelijk extra steun en dat is zeker een voordeel wanneer je een grote cup hebt. Een bh grote cup met bredere bandjes zorgt er voor dat je kunt genieten van optimaal draagcomfort en je kunt er zelfs rug- en nekklachten mee voorkomen. Een voordeel van bredere bandjes is dat deze ook minder snel in de huid drukken. Daar voorkom je een hoop irritatie mee.

Een bh met een bredere band

Ook is het slim om een bh grote cup uit te zoeken met een bredere band. Een bredere band geeft immers meer steun wanneer je een grote cup hebt. En meer steun betekent ook meer comfort gedurende de dag. Een ander voordeel van de bredere band is dat de borst niet tegen de borstkas kan wrijven en daar voorkom je bijvoorbeeld huidirritatie mee. Een bredere band in combinatie met bredere bandjes is dus een uitstekende keuze wanneer je voor een nieuwe bh gaat shoppen.

BH grote cup of liever gezegd met een hoge cup

Je kunt ook kiezen voor een bh grote cup met een hoge cup. Een hoge cup zorgt er namelijk voor dat de borsten volledig bedekt zijn. Een probleem bij dames met een grote cup is dat de borst over de stof heen komt en dat je het gevoel hebt dat je dubbele borsten hebt. Ten eerste voelt dat niet prettig en ten tweede ziet het er ook minder sexy uit. Dus dan is een bh met een hoge cup zeker de overweging waard! Daarnaast zorgt een hoge cup ook voor meer comfort, omdat de stof de borst volledig kan omsluiten en steunen.

Een bh met extra baleinen

Naast de bredere schouderbandjes en de band is het ook slim om te kiezen voor een bh grote cup met extra baleinen. Baleinen zijn herkenbaar aan de stof aan de zijkanten van de bh. Dit zijn vaak kleinere varianten die ook minder steun en comfort bieden. Met een bh met extra baleinen heb je die steun en comfort wel. Dus als je toch op zoek gaat naar een bh die lekker zit en perfect aansluit, is de keuze voor een bh met extra baleinen zeker een goede keuze!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *