Foto van vrouw check via app in huis

Bij het nadenken over een nieuwe indeling van de woning en het bijbehorende interieur gaan we steeds vaker de kant op van een smarthome. Lekker modern en een woning waarbij alles met elkaar communiceert en waarbij jij helemaal op je gemak woont. Wat zijn de best gadgets om anno 2019 in huis moet hebben. Wij geven ze hieronder.

Een slimme koelkast

Hoe handig is het als je een koelkast hebt die jou vertelt wanneer een product op is en dat je deze bij moet kopen? Juist, dat klinkt als muziek in de oren! Zo kom je niet meer voor het probleem te staan dat je net bezig bent met koken en erachter komt dat er nog bepaalde ingrediënten missen.

Nog beter wordt het wanneer de smart-koelkast de producten direct voor ons bijbesteld zodra ze op zijn. Dit bespaart jou weer tijd met het bezoeken van de supermarkt. Tot slot zijn er zelfs al koelkasten die je vertellen wanneer een bepaald product dat in je koelkast staat over datum is. Nog een probleem minder dus.

Een slimme thermostaat – energie besparen en altijd een aangename temperatuur

Je bent onderweg naar huis en voordat je thuis bent heb jij je woning alvast laten voorverwarmen. Dat kan met een slimme thermostaat. Nooit meer in een koude woning thuiskomen dus.

Bovendien heeft een slimme thermostaat sensoren die kunnen waarnemen of er iemand aanwezig is of niet. Zo kan de verwarming alvast worden aangezet of juist worden uitgezet. Een goede manier om energie te besparen. Een andere manier waarop er energie wordt bespaart is doordat een slimme thermostaat veel efficiënter verwarmt. Kijk dus niet alleen naar de investering, maar ook wat een slimme thermostaat je bespaart.

Nog meer handige gadgets in huis

Afbeelding van slimme zonwering tablet
Slimme zonwering via app

Hieronder hebben we nog een paar handige gadgets op een rij gezet die jou kunnen helpen om het leven in huis prettiger en aangenamer te maken.

  • Slimme zonwering: deze speelt in op de weersverwachting. Ze weten wanneer het gaat regenen, onweren of wanneer de zon schijnt en spelen hierop in.
  • Een slimme deurbel: Zodra er iemand bij jou voor de deur staat kun jij met je smartphone meekijken en communiceren. Ook kun je hiermee de deur openmaken voor iemand van afstand. Handig dus wanneer iemand de sleutels is vergeten.
  • Een dweilrobot: met de stofzuigerrobot zijn we al van het stofzuigen af, maar met de dweilrobot hoeven we ons nu ook geen zorgen meer te maken over het dweilen.
  • En planten-checker: op je smartphone ontvang jij een notificatie wanneer het weer tijd is om de plant water te geven. Zo vergeet jij dit ook niet meer en heeft elke plant een goede overlevingskans bij jou in huis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *