Cadeautips voor hem

Is een binnenkort je vriend, man, vader, broer jarig? Dan is het weer tijd om op zoek te gaan naar leuk cadeau. Na al die jaren is het niet altijd even gemakkelijk meer om een origineel cadeau te vinden. In dit artikel proberen we je daarom ook een beetje op weg te helpen voor het vinden van een origineel verjaardagscadeau voor je vriend.

Thuis bier brouwen 

Welke man lust er nu geen bier? Daarom is bier ook het ideale cadeau voor een verjaardag. Denk daarom ook eens aan het geven van een bierset. Hierdoor kan hij in een week tijd zo een 5 liter bier brouwen. Met een starterskit kan iedereen heel gemakkelijk aan de slag. Vind je dit niks dan kun je altijd nog een bierbox geven met verschillende speciaal bieren.

Whiskyproeverij als cadeau

Houdt hij van een glaasje whisky op zijn tijd? Dan is een whiskyproeverij een prima plan. Dit kun je natuurlijk doen bij de dichtstbijzijnde kroeg organiseren. Vind je dit te ver weg of heb je geen zin om nog eens extra vervoer te regelen? Dan kun je ook een whisky tasting box geven. Het mooie hiervan is dus dat die whiskyproeverij gewoon thuis gehouden kan worden. Niks geen extra vervoer regelen en gewoon thuis op de bank genieten van een goed glas whisky. 

Verzorgingspakket voor je baard

Heeft hij een baard en besteed hij hier constant de nodige aandacht aan om deze op een juiste manier te kunnen verzorgen? Dan is een baardverzorging pakket een ideaal cadeau voor hem. Zo een pakket bestaat onder andere uit baardolie, baardbalsem, was en een houten kammetje. Uiteraard kun je deze producten ook allemaal los verkrijgen cadeau doen. 

Creditcard houder

Is hij altijd op zoek naar zijn portemonnee en gebruikt hij nooit meer contant geld, dan is een kaarthouder portemonnee een perfect cadeau. Hierdoor hoeft hij niet langer meer met een grote portemonnee op zak te lopen en hoeft hij alleen de veel kleinere creditcardhouder met de belangrijkste pasjes mee te nemen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *