Gratis interieuradvies

Kijk eens om je heen… ben jij jouw inrichting ook zo beu? Nu we al een jaar thuis moeten werken komen de muren langzaamaan op ons af. Je hebt tijd genoeg gehad om te bedenken dát je je interieur anders wilt, maar hoe dan, met een gratis interieuradvies misschien? Wellicht heb je een wat kleinere woonkamer waardoor er niet veel opties zijn om met de meubels te schuiven. Je wilt je immers niet naar de keuken moeten manoeuvreren, dus de looplijnen in de woonkamer moeten wel logisch zijn. Je kunt interieuradvies vragen, maar dat kan nogal in de papieren lopen… Of niet?

Gratis interieuradvies

Regelmatig kun je namelijk gratis interieuradvies krijgen. Dat is dan vaak in combinatie met de aankoop van een bepaald bedrag in de winkel waar deze adviseur voor werkt. Maar dat maakt eigenlijk niet uit… als je al zover bent dat je weet dat je je interieur wilt veranderen, dan zul je toch nieuwe meubels moeten kopen. Kies dus voor een winkel die meubels verkoopt in jouw (nieuwe) stijl, dan is namelijk het gratis interieuradvies ook rendabel.

Jouw woonkamer

Houd altijd in je achterhoofd dat het jouw woonkamer is, waar jij je prettig in moet voelen. Het is natuurlijk een onwijs leuk idee om overal hoogpolige vloerkleden neer te leggen, tot je je bedenkt dat jouw hond wel heel veel haren verliest en je dus iedere dag je hoogpolige vloerkleed met een speciale stofzuiger moet zuigen. Of dat je kat zo’n vloerkleed ook wel eens als een hele grote krabmat kan gaan beschouwen. Let dus altijd op of alle leuke ideeën ook praktisch zijn. Het blijft immers jouw thuis.

Omgooien van je interieur

Ben je in een impulsieve bui en wil je het liefst gisteren nog een ander interieur? Bedenk dan goed of je het nieuwe interieur volgende week ook nog zo leuk vindt, je kunt immers niet bezig blijven. Bedenk goed of jouw interieur past bij jou als persoon. Ben je wispelturig en wil je overal wel een leuk dingetje hebben liggen of staan? Bedenk dan wel dat je dat ook allemaal af moet stoffen. Of ben je juist een heel net persoon en wil je juist nergens een tierelantijntje hebben? Bedenk dan dat je dan in een wel heel steriele omgeving woont, een soort ziekenhuiskamer. Maar als dat is waar jij gelukkig van wordt, dan is dat uiteraard helemaal prima. Het is immers jouw huis, jouw thuis, en jij moet je er helemaal jezelf in kunnen voelen.

De eetkamer inrichten

Ben je de trotse bezitter van een huis met naast een woonkamer een losse eetkamer? En staat daar een standaard rechthoekige zespersoons eettafel met daar zes standaard stoelen omheen? Je kunt er ook voor kiezen alleen de eetkamer aan te passen. Zet er bijvoorbeeld eens een ronde tafel neer. Op die manier kun je iedereen beter aankijken en ben je niet beperkt tot een conversatie met de personen direct naast je. Ook met eten kun je gemakkelijk overal bij en met een bordspel is een ronde tafel en mooie eetstoelen helemaal een must.

Nieuwsgierig naar wat een stylist zou zeggen?

Ben je wel tevreden met jouw interieur maar stiekem wel nieuwsgierig naar andere ideeën? Ook dan kun je uiteraard een gratis interieuradvies vragen. Misschien komt de stylist dan met een simpel idee waardoor jouw woonkamer opeens tweemaal zo groot lijkt, hoe gaaf is dat. Dus ben je niet van plan een heel nieuw interieur aan te schaffen, maar ben je wel nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Ook dan ben je vaak welkom voor een gratis interieuradvies.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *